Nyheter

Nyheter fra Kennel Jolizi

Rød Pris


Welsh corgi klubbens Røde pris gis til ekvipasjer som har utmerket seg i andre grener enn utstilling. Vi gratulerer Malin Myrvoll og Fancy ( AGH1 AG1 RL1 Jolizis All I Want 4 X-mas) som en av ekvipasjene som fikk den Røde pris i 2021. 

Malin og Fancy har hatt to napp i AG1 og 1 napp i AGH1 i tillegg til 3 førstepremier i Rallylydighet klasse 1. 

Vi er veldig stolt over Malin som i tillegg til å være en god oppdretter, viser fram rasen vår på en fantastisk måte. En welsh corgi cardigan kan brukes til det meste.


Gratulerer til Malin og Fancy!


25.03.2021 

Vi venter valpekull etter Maxie og Nano!

I dag var vi på ultralyd med Maxie. Malin var ganske sikker på at Maxie var drektig, men bestilte ultralyd for å være helt sikker. På ultralyden kunne veterinær se 6-8 valper. Ultralyd er ikke den beste måten å bestemme antall valper i magen på. Men vi vet nå helt sikkert at Maxie er drektig.

Vi gleder oss enormt. Forrige kullet til Maxie (H-kullet) ble veldig fine hunder. Så vi er veldig spent på disse valpene.

Maxie er en skikkelig brukshund. Hun er trent innen Utstilling, Rallylydighet, Hopp og Agility og er tøff som toget. Maxie tar alle utfordringer på strak arm. 

Nano er en trygg og stabil hannhund med solid stamtavle og utmerket gemytt. Pga av bosted og en pandemi har han desverre ikke vært på utstilling.

Både Nano og Maxie er friske hunder. Begge er øyelyst uten anmerkninger.


Dette er Malin sitt første egne kull som oppdretter i Jolizi. Vi gleder oss stort!